Brandweerkazerne Bergen

NB brandweerkazerne Bergen

Op Elkshove in Bergen, de plek van het voormalig gemeentehuis, komt een nieuwe brandweerkazerne. De huidige brandweerkazerne in de kern Bergen is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.

Gemeente Bergen

Renovatie gemeenthuis Bergen

Aan het gemeentehuis van Bergen aan de Jan Ligthartstraat zullen de noodzakelijke aanpassingen gedaan worden. Uit onderzoeken bleek o.a. dat het binnenklimaat niet optimaal is en ook kan de continuïteit van de bedrijfsvoering niet gewaarborgd worden, omdat installaties oud en versleten zijn. Daarnaast zal ook het entreegebied en publiekshal aangepast worden.

Blooming

VB 13 hotelkamers Hotel Blooming

Begin oktober 2014 hebben wij de opdracht gekregen voor het renoveren van 13 hotel kamers. Deze hotelkamers zullen een upgrade krijgen wat eigenlijk inhoud dat alleen de muren blijven staan en dat voor de rest alles nieuwe wordt aangelegd.

nieuwe gracht Haarlem

Renovatie kantoorpand Nieuwe gracht 9 Haarlem

Kantoorpand met status beschermd stadsgezicht bestaande uit een souterrain,beletage, eerste en tweede verdieping. Het gebouw is inwendig verbouwd naar een ontwerp van ToornendPartners projectmanagement. De bouwbegeleiding en het installatieadvies was in handen van Ingenieursbureau Linssen BV te Amsterdam