Centraal punt Bennebroek

Realisatie Centraal Steunpunt te Bennebroek

De Klaver Giant Groep heeft naar aanleiding van de aanbesteding voor het realiseren van een Centraal Steunpunt te Bennebroek de opdracht verkregen vanuit de gemeente Bloemendaal.

ETTS hallen TATA Steel

Uitbreiding Transit ETTS hallen TATA Steel

De Klaver Giant Groep zal de volgende installaties gaan installeren:
– De complete kracht installatie
– De complete licht installatie
– De complete aardingsinstallatie

NB brandweerkazerne Bergen

Op Elkshove in Bergen, de plek van het voormalig gemeentehuis, komt een nieuwe brandweerkazerne. De huidige brandweerkazerne in de kern Bergen is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.

Modernisering theater De Vest te Alkmaar

Het theater wordt aangepast aan de moderne eisen. De klimaatbeheersing en akoestiek worden verbeterd.

Renovatie Residence & Meeting centre Keizersgracht 218

Wij zijn heel erg trots op het prachtige eindresultaat met als hoogtepunt de sfeervolle, in verschillende tinten bamboe afgewerkte kapel.

Renovatie conferentiecentrum het “Oude Hof”

Begin december 2013 hebben wij vanuit Stichting Blooming de opdracht gekregen voor het renoveren van landgoed ’t Oude Hof een monumentaal pand aan de Eeuwigelaan te Bergen

Herinrichting campusgebouw Uilenstede te Amstelveen

De Klaver Giant Groep heeft begin februari van Hillen & Roosen de opdracht gekregen voor de herinrichting van het campusgebouw Uilenstede te Amstelveen. Het betreft het leveren en monteren van de complete werktuigbouwkundige- en elektrotechnische-installaties.

Renovatie gemeenthuis Bergen

Aan het gemeentehuis van Bergen aan de Jan Ligthartstraat zullen de noodzakelijke aanpassingen gedaan worden. Uit onderzoeken bleek o.a. dat het binnenklimaat niet optimaal is en ook kan de continuïteit van de bedrijfsvoering niet gewaarborgd worden, omdat installaties oud en versleten zijn. Daarnaast zal ook het entreegebied en publiekshal aangepast worden.

Nieuwbouw Bredeschool de Klipper te IJmuiden

De Klaver Giant Groep heeft de opdracht gekregen van Tervoort Egmond voor de nieuwbouw van de Bredeschool “de Klipper” te IJmuiden.

Renovatie Wijk/Uitvaartcentrum Overdie te Alkmaar

De Klaver Giant Groep heeft de opdracht gekregen van Ooijevaar voor de renovatie van het Wijk/Uitvaartcentrum Overdie te Alkmaar.

VB 13 hotelkamers Hotel Blooming

Begin oktober 2014 hebben wij de opdracht gekregen voor het renoveren van 13 hotel kamers. Deze hotelkamers zullen een upgrade krijgen wat eigenlijk inhoud dat alleen de muren blijven staan en dat voor de rest alles nieuwe wordt aangelegd.

Vondel hotels: Jan Luijkenstraat 76 te Amsterdam.

Door een goede samenwerking met de betrokken partijen is de gehele installatie naar volle tevredenheid van zowel MVB Bouw als Hotel JL №76 opgeleverd.

Renovatie kantoorpand Nieuwe gracht 9 Haarlem

Kantoorpand met status beschermd stadsgezicht bestaande uit een souterrain,beletage, eerste en tweede verdieping. Het gebouw is inwendig verbouwd naar een ontwerp van ToornendPartners projectmanagement. De bouwbegeleiding en het installatieadvies was in handen van Ingenieursbureau Linssen BV te Amsterdam